Ο χώρος αυτός είναι χώρος διαλόγου και μπορεί να φιλοξενήσει τις απόψεις σας. Στείλτε στο email: technologikapanepistimia@yahoo.com

Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2008

Αγάντα κ. Στυλιανίδη

Πρέπει να συγχαρούμε τον Υπουργό Παιδείας κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη για την τοποθέτησή του στην τηλεοπτική εκπομπή "Ανατροπή" του Mega (17-11-2008).

Απ' εναντίας εκεί στο ΠΑΣΟΚ και στον ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να ντρέπονται γιατί το θέμα το "κάνουν γαργάρα" χρόνια και χρόνια, μην τυχόν και δυσαρεστήσουν το ΤΕΕ και τους Πανεπιστημιακούς. Κατά τα άλλα "μπλά..μπλά δημοκρατία", ισοπολιτεία, ανθρώπινα δικαιώματα, ίσες ευκαιρίες και γενικώς ωραίες και ηχηρές κουβέντες για τους ιθαγενείς. Τα ψέμματα όμως έχουν κοντά ποδάρια σύντροφοι.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Έτσι ακριβώς. Βέβαια οφείλουμε να σημειώσουμε τις θέσεις των Απ. Κακλαμάνη και Ευαγγελου Βενιζέλου από το ΠΑΣΟΚ, όπου ο πρώτος με θάρρος (προς τιμήν του) δήλωσε ενώπιον του κοινοβουλίου ότι το ΤΕΕ είναι ο μόνος υπεύθυνος για την επαγγελματική ομηρία χιλιάδων πτυχιούχων ΤΕΙ ενώ ο δεύτερος (Βενιζέλος) έχει πολλές φορές ταχθεί υπέρ της πανεπιστημιοποίησης των ΤΕΙ.